Uw avontuur

Met wie ga de Natura Parc avonturen delen?

Met het gezin, met een groep, met uw geliefde of met uw bedrijven, vertel ons wie er met u meegaat en wij geven u onze suggesties voor activiteiten voor uw bezoek aan het avonturenpark Lacs de l'Heure.

Picto

Familie

De activiteiten van Natura Parc

Het avonturenpark van de Meren van Eau Heure, Natura Parc, biedt een breed scala aan activiteiten voor gezinnen. Van boomklimparcours aangepast aan de leeftijd van uw kinderen en deelnemers tot een fietstocht rond de meren, ontdek onze selectie van gezinsactiviteiten.

Picto

Verliefd

De activiteiten van Natura Parc

Als u de Meren van Eau d'Heure met z'n tweeën bezoekt, wat dacht u dan van een ritje op een elektrische scooter rond de meren? Wil je je grenzen testen? Waarom niet de hoogte in met onze verschillende boomklimcursussen?

Picto

Bedrijven

De activiteiten van Natura Parc

Incentive, familiedag of teambuilding, het avonturenpark Natura Parc is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de organisatie van professionele evenementen. Ontdek de verschillende bedrijfsformules die beschikbaar zijn.

Picto

Groepen

De activiteiten van Natura Parc

Of het nu gaat om een EVG, een verjaardagsfeestje, een schoolreisje of een eenvoudig uitstapje met vrienden, het avonturenpark Lacs de l'Eau d'Heure biedt activiteiten midden in de natuur, aangepast aan ieders sportniveau!