Drinken en eten

Snackbar - Bar

Na de inspanning, het comfort!

Natura Parc biedt u 3 mogelijkheden om te eten na uw avonturen in het park.

Als u in het park bent, kies dan tussen een hamburger of een saucijzenbroodje bij de Natura Snack of kies voor een barbecue in onze barbecueplaats, La Gloriette. Als u in het fietspark bent, vraag dan naar het menu Refuge voor een hapje binnen of op het terras met uitzicht op het fietspark.

Natura Snack

Snackbar - Bar

Om uw inspanningen en sportieve prestaties te belonen, heet de snackbar Natura Parc u welkom op zijn terras met uitzicht op het meer van Plate Taille en de stuwdam van Eau d’Heure.

Op het menu staan hapjes zoals croques monsieur, aperitiefplankjes, ijsjes en zelfs hamburgers.

Alles wordt bereid door de chef van Natura Snack. Leun achterover en geniet, je hebt het verdiend!

HET MENU

La Gloriette

Barbecue

Het Natura Parc biedt avonturiers een barbecueplaats waar ze elkaar na de inspanning kunnen ontmoeten en een gezellig moment kunnen delen bij het water en het meer van Plate Taille.

De barbecue Natura Parc is een unieke plek rond de meren van Eau d’Heure. Of u nu deelneemt aan de accrobranche-activiteiten of niet, deze barbecueplaats is te huur. Het is overdekt en biedt een prachtig uitzicht op het meer en de mythische toren van de stuwdam van Eau d’Heure.

Als u op zoek bent naar een leuke en gezellige plek om een barbecue met vrienden of familie te organiseren, bent u hier op de juiste plaats. Tijdens de zomermaanden kunt u deze barbecueplaats ook ’s avonds huren.

JE RESERVE

Le Refuge

Eten en drinken bij de Bike

Na een paar runs in het Bike Park of een aangename mountainbike of elektrische scooter rit in het hart van de natuur, kunt u ontspannen op het terras of in de Refuge, het Natura Bike restaurant gebied.

Deel een aperitiefplankje met streekproducten alvorens een croque monsieur of een pizza te nuttigen. Maak uw keuze uit de aangeboden snackbar.

Om uzelf te belonen voor uw inspanningen, kunt u uw maaltijd vergezeld doen gaan van een goed speciaal bier uit de selectie van beschikbare regionale bieren.

HET MENU