Explor Game

Avontuur in de palm van je hand!

The Explor Game is een gescript avonturenspel waar jij de held bent! Een leuke en ludieke activiteit in het Natura-bos bij het meer om met het gezin, vrienden of in teamverband te ontdekken.

TICO, De familieversie!   ALBA, De warrior versie!


Warning: Illegal string offset 'url' in /home/clients/a5073ab473932515109e5545d59291c5/sites/naturaparc.be/wp-content/themes/naturaparc/single-activite.php on line 52

Ervaar het Explor Game!

Een slimme mix tussen een schattenjacht en geocaching, ontleend aan de codes van videospelletjes en geïnspireerd op de werking van het ontsnappingsspel, wordt het avontuur in teams gespeeld, begeleid door de applicatie van het spel, de interactieve ondersteuning van je avontuur.

Je zult je veel afvragen, soms rennen, heel vaak lachen, ook een beetje wikken en wegen… Maar wat een plezier om als team uitdagingen aan te gaan!

Het Explor Spel is een geweldig moment van vermaak en plezier gedeeld met familie, vrienden en ook met collega’s tijdens een teambuilding.

De digitale ondersteuning (tablet of smartphone) is een eenvoudige gids, die via de stemmen van de personages uw team leidt, en wordt vervangen door de gezelligheid van de zoektocht. Aangemoedigd om je ogen wijd open te houden, verken je de echte omgeving die je omringt.

BOEK NU

TICO, de familieversie van Explor Game!

Een gezinsactiviteit om uit te proberen met je kinderen!

Dit Explor Game® is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze gezinsvriendelijke activiteit zal in de smaak vallen bij gezinnen met kinderen. Het is ook perfect voor een verjaardagsfeestje of schoolreisje.

  • Duur: 1u30
  • Prijs: €60 per tablet (maximaal 6 personen)

Ga met je kinderen op avontuur in het hart van de bossen van Natura Parc! Deze gezinsactiviteit neemt je mee naar de vier hoeken van het park op zoek naar aanwijzingen om de raadsels op te lossen en het uiteindelijke doel te bereiken! Bekijk de video om te zien wat je te wachten staat in dit Explor Game®.

Synopsis

Tico is een jonge indiaanse keizer uit een vredige en welvarende stad. Generaties lang heeft zijn familie daar in veiligheid geleefd.

Maar nu dreigt er een groot gevaar: de krachten van het kwaad willen het rijk overnemen.
Om het te redden moeten Tico en zijn vriend Itzà, een gedaanteverwisselaar half-god half-kameleon, op zoek gaan naar voorouderlijke medaillons die codexen worden genoemd. Dankzij deze codexen kunnen ze de beschermende geest van de grote koninklijke condor wekken en de stad redden.

Ga samen met Tico en Itzà op avontuur, ga de uitdagingen aan en help ze de stad te redden. De toekomst van het rijk ligt in jouw handen.

BOEK NU

Image

ALBA, het verkenningsspel in warriormodus!

Een activiteit om uit te proberen met vrienden of collega's!

Dit Explor Game® is geschikt voor volwassenen en is perfect voor een activiteit met vrienden of een teambuildingactiviteit met collega’s. Het is een spelidee dat ook groepen op een EVG of EVJF zal aanspreken.

  • Duur: 2 uur
  • Prijs: €42 voor 2 personen (€15 voor elke extra persoon)

Synopsis

Alba en de Nutons, een reis naar de diepten van het Lac de l’Eau d’Heure!

In de diepte van het meer van l’Eau d’Heure, onder de ruïnes van het verzonken kasteel, leven de nutons, een discreet en legendarisch Ardens volkje.

Deze magische wezens waken over de inwoners van de streek en staan klaar om hun gereedschap en kapotte voorwerpen te repareren in ruil voor zeldzame handelswaar.

Maar wanneer er geruchten de ronde doen over hun mysterieuze verdwijning, besluit Alba, een toeristische gids aan het meer, het heft in eigen handen te nemen. Ze is bereid alles te riskeren om de waarheid te achterhalen en het evenwicht in de regio te beschermen. Ze doet een beroep op jullie, specialisten in fantastische volkeren, om haar te helpen bij haar zoektocht.

Volg de paden, los de raadsels op en ontwijk de valstrikken onderweg!

Achter de mysterieuze verdwijning van de nutons gaat een bedreiging schuil die veel groter is dan je je ooit had kunnen voorstellen.

BOEK NU

Image
Picto infos pratiques Natura Parc

Diverse informatie

In deze digitale speurtocht waarbij alles zich buiten afspeelt, zijn samenwerking, coördinatie en reflectie de sleutelwoorden! Om het laatste raadsel op te lossen, zul je moeten vertrouwen op de medeplichtigheid van elk lid van je team. Groot of klein, iedereen kan op een bepaald moment schitteren!

Vergeet niet je telefoon op te laden voordat je komt!

  • Duur: 1u30 (familieversie TICO) – 2u (warrior versie ALBA)
  • Loopafstand: 4-5 km
  • Mogelijkheid om elkaar uit te dagen tussen teams.
Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe moet ik me kleden?

De belangrijkste regel is dat u kleding draagt waarin u zich het prettigst voelt.

Ten tweede, pas je kleding aan aan het weer. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want u gaat sporten. Als het warm is, ga dan licht, je zult zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE PARC
Route de la Plate Taille 99
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Boek uw Explor Spel

Ontdek de uitdaging en laat je door de personages leiden naar de locatie van de eerste uitdaging. Lukt het jou om elke goed verborgen QR-code te vinden om naar de volgende etappe te gaan en het laatste raadsel op te lossen?

Ben je verleid door het avontuur? Boek nu uw activiteit online en kom naar Natura Parc voor een onvergetelijk moment van delen!

BOEK NU

U zult ook graag...