fbpx

Explor Game

Avontuur in de palm van je hand!

The Explor Game is een gescript avonturenspel waar jij de held bent! Een leuke en ludieke activiteit in het Natura-bos bij het meer om met het gezin, vrienden of in teamverband te ontdekken.

BOEK NU

Video-overzicht

Ga met uw kinderen op avontuur in het hart van de bossen van Natura Parc! Deze gezinsactiviteit brengt u naar de vier hoeken van het park op zoek naar aanwijzingen om de raadsels op te lossen en het uiteindelijke doel te bereiken! Kijk eens wat je te wachten staat in dit Explor Game®.

IK BOEK

Ervaar het Explor Game!

Een slimme mix tussen een schattenjacht en geocaching, ontleend aan de codes van videospelletjes en geïnspireerd op de werking van het ontsnappingsspel, wordt het avontuur in teams gespeeld, begeleid door de applicatie van het spel, de interactieve ondersteuning van je avontuur.

Je zult je veel afvragen, soms rennen, heel vaak lachen, ook een beetje wikken en wegen… Maar wat een plezier om als team uitdagingen aan te gaan!

Het Explor Spel is een geweldig moment van vermaak en plezier gedeeld met familie, vrienden en ook met collega’s tijdens een teambuilding.

De digitale ondersteuning (tablet of smartphone) is een eenvoudige gids, die via de stemmen van de personages uw team leidt, en wordt vervangen door de gezelligheid van de zoektocht. Aangemoedigd om je ogen wijd open te houden, verken je de echte omgeving die je omringt.

BOEK NU

Picto infos pratiques Natura Parc

Diverse informatie

In deze digitale speurtocht waarbij alles zich buiten afspeelt, zijn samenwerking, coördinatie en reflectie de sleutelwoorden! Om het laatste raadsel op te lossen, zul je moeten vertrouwen op de medeplichtigheid van elk lid van je team. Groot of klein, iedereen kan op een bepaald moment schitteren!

Vergeet niet je telefoon op te laden voordat je komt!

  • Duur: 1u30
  • Loopafstand: 4 km
  • Max 8 personen / tablet
  • Mogelijkheid om elkaar uit te dagen tussen teams.
Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe moet ik me kleden?

De belangrijkste regel is dat u kleding draagt waarin u zich het prettigst voelt.

Ten tweede, pas je kleding aan aan het weer. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want u gaat sporten. Als het warm is, ga dan licht, je zult zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE PARC
Route de la Plate Taille 99
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Boek uw Explor Spel

Ontdek de uitdaging en laat je door de personages leiden naar de locatie van de eerste uitdaging. Lukt het jou om elke goed verborgen QR-code te vinden om naar de volgende etappe te gaan en het laatste raadsel op te lossen?

Ben je verleid door het avontuur? Boek nu uw activiteit online en kom naar Natura Parc voor een onvergetelijk moment van delen!

BOEK NU

U zult ook graag...