Activiteiten

De activiteiten van Natura Parc

Het avonturenpark van Les Lacs de l'Heure, Natura Parc, biedt u een brede waaier aan activiteiten in het hart van de natuur. Kies uit alle onderstaande activiteiten en reserveer uw tickets rechtstreeks via onze website. De activiteiten vinden plaats op 2 verschillende locaties rond de Lacs de l'Eau d'Heure: le Parc en le Bike.

LE PARC

BOOMKLIM EN TOKKELBANEN

Ontdek aan de oevers van het meer van Plate Taille de accrobranche activiteiten met tiroolse parcours en verschillende sprongen in de bomen.

Boek online

LE BIKE

FIETS & SCOOTER VERHUUR - BIKE PARK

Natura Bike, gelegen op de hoogten van de meren, biedt een verscheidenheid aan fietsen te huur en elektrische scooterritten rond de meren.

Avonturiers kunnen hun grenzen verleggen in het Bike Park met zijn afdalingspistes en reusachtige airbag.

Boek online

L’EXPLOR GAME ®

SCHATTENJACHT EN AVONTURENSPEL

Met een tablet uitgerust, lanceer jezelf in dit gescripte avonturenspel waarin JIJ de held bent!

Samenwerking, coördinatie en bezinning zijn de sleutelwoorden van deze schattenjacht in het hart van de natuur. Lukt het jou om de raadsels op te lossen en de aanwijzingen te vinden om in je missie te slagen?

BOEK NU

Picto

Boomklimparcours

Vandaag gesloten

Picto

Tokkelbanen

Vandaag gesloten

Picto

Fietsverhuur

Vandaag gesloten

Picto

Elektrische scooters

Vandaag gesloten

Picto

Tarzan sprong

Vandaag gesloten

Picto

Bike Park

Vandaag gesloten

Picto

Bike Park - Airbag

Vandaag gesloten

Picto

Bike Parc - KIDS

Vandaag gesloten

Picto

Explor Game

Vandaag gesloten

Een avonturenpark met activiteiten voor jong en oud

Hoe oud uw kinderen ook zijn, zolang ze maar avontuurlijk zijn ingesteld, zullen ze veel plezier beleven aan hun bezoek aan Natura Parc. De activiteiten zijn aangepast aan hun grootte, leeftijd en niveau.

De jongsten gaan van boom tot boom op de boomklimparcours die helemaal voor beginners en de allerkleinsten zijn ontworpen. Ondertussen gooien de avonturiers zich in de leegte vanaf de top van Natura Parc’s waanzinnige activiteit, de Tower Jump. 25 meter scheiden de top van het platform van de grond. Wie van uw kinderen of hun vriendjes durft te springen?

Activiteiten voor kinderen, tieners, en ... volwassenen!

Veel groepen komen een ochtend of middag in Natura Parc doorbrengen met vrienden om de wildste uitdagingen en activiteiten aan te gaan. De tokkelbanen over het meer zijn een sensatie. De dames hebben het vaak moeilijk om op gang te komen, maar komen weg met veel trots en vooral een prachtige herinnering.

Als u op zoek bent naar een leuke activiteit om met vrienden te doen in de streek van de Lacs de l’Eau d’Heure, dan heeft Natura Parc alles in huis om u te verleiden en te plezieren.

Bovendien beschikt het park over een snackbar en een barbecueplaats, La Gloriette, die u kunt huren om aan het eind van uw avonturenparcours samen aan het water te eten.

Veilige activiteiten

Voordat u de bomen in gaat en op de tokkelbaan springt, krijgt u van ons team een training over de veiligheidsinstructies die u moet volgen als u op het parcours bent. De doorlopende reddingslijn, die u verplicht om gedurende elk parcours aan de kabels bevestigd te blijven, garandeert TOTALE veiligheid.

Met deze uitleg begint uw Natura Parc avontuur. Dan bent u klaar om te beginnen aan de activiteiten die worden aangeboden in deze natuurlijke omgeving van unieke schoonheid in België, op slechts een paar meter van de rand van de Plate Taille des Lacs de l’Eau d’Heure. Onderweg staan leden van het Natura Parc team klaar om u praktische adviezen te geven en u, indien nodig, gerust te stellen tijdens het avontuur.

Natura Parc is een gezinsactiviteit vanaf de leeftijd van 3 jaar tot je er zin in hebt.