Elektrische scooters

Natura Parc biedt u een ongelooflijke ervaring in het hart van de natuur rond de meren van Eau d'Heure. Deze ongewone activiteit is exclusief voor de regio.

Rijd rond de meren van Eau d'Heure op een 100% elektrische scooter die gemakkelijk te besturen is, voor een moment met familie of vrienden. In een ludieke en originele geest biedt deze gemotoriseerde sport u sterke sensaties met een zeer geringe impact op het milieu.

IK BOEK

Video-overzicht

Een originele manier om de streek te ontdekken! Het is een ecologische en verantwoordelijke activiteit, met het grootste respect voor ons kostbare milieu. Zo kunt u de Eau d'Heure en zijn prachtige landschappen op een ludieke en ecologische manier ontdekken of herontdekken. 

Bekijk deze video voor een overzicht van wat u te wachten staat! Je zult niet teleurgesteld zijn!

IK BOEK


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/clients/a5073ab473932515109e5545d59291c5/sites/naturaparc.be/wp-content/themes/naturaparc/single-activite.php on line 139

De verschillende routes

Kies de route die bij u past, uw conditie en uw dorst naar avontuur. Van korte wandelingen tot meer technische en sportieve single tracks, beleef een ongelooflijke ervaring in het hart van de natuur en de bossen rond de Lacs de l’Eau d’Heure.

Een GPS zal worden verstrekt om u te helpen uw weg te vinden op de site.

A travers lac et forêt

De duur: 1h (17 kms)

Familiepad geschikt voor iedereen, ook jonge kinderen. Ontdek de mooiste uitzichten van de streek van de Lacs de l’Eau d’Heure. Route door het bos en langs het meer.

PRIJS / PERS. : 35 euros

Les sentiers de la Plate Taille

De duur: 1h30 (25 kms)

Een unieke route met een adembenemend uitzicht op de meren en de stuwdam van Plate Taille. Mogelijkheid om de mooiste plekjes en die kleine hoekjes te bewonderen.

PRIJS / PERS. : 45 euros

L'Xtrême track de l'Eau d'Heure

De duur: 2h (40 kms)

Technisch, sportief en exotisch, u zult de hele site van de Lacs de l’Eau d’Heure ontdekken. Gedurende 2 uur maakt u een lus rond de 5 meren die het domein omringen.

PRIJS / PERS. : 60 euros

Parcours thématiques

Activiteit voor groepen

Wij organiseren uitstapjes voor groepen met routes die aan specifieke thema’s zijn aangepast. U kunt kiezen uit twee routes: Les saveurs des Lacs (proeverij bij plaatselijke producenten en boeren) & L’Eco Trip (wandeling met een natuurgids over de plaatselijke fauna en flora).

AANBOD OP AANVRAAG

Picto infos pratiques Natura Parc

Praktische informatie

  • Uitrusting: helm en scooter.
  • Voorwaarden: minimum leeftijd 8 jaar; maximum gewicht 110kg. Minderjarigen moeten worden begeleid door ten minste één volwassene.
  • Nuttige informatie: 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Een huurcontract zal worden ondertekend voor vertrek. Een borg zal worden gevraagd bij aankomst (50 € / scooter in groep of 100 € / scooter in individuele huur) te verlaten in contanten of via credit card.
Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe kleed je je?

Zorg ervoor dat u sportkleding draagt die geschikt is voor het weer op de dag van uw bezoek.  Het liefst een t-shirt met lange mouwen of een trui. Denk aan een mackintosh in geval van regen. Oogbescherming wordt ten zeerste aanbevolen. Gesloten schoenen.

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE BIKE
Hameau du Badon 15
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Reserveer jullie scooters!

Bent u op zoek naar een ongewone activiteit met familie of vrienden? Reserveer uw elektrische scooteractiviteit om de site van de Lacs de l'Eau d'Heure op een originele manier te verkennen.

IK BOEK

U zult ook graag...