Natura Parc

Familie

Het avonturenpark van de Meren van Eau Heure, Natura Parc, biedt een breed scala aan activiteiten voor gezinnen. Van boomklimparcours aangepast aan de leeftijd van uw kinderen en deelnemers tot een fietstocht rond de meren, ontdek onze selectie van gezinsactiviteiten.

ACCROBRANCHE

VANAF 3 JAAR

Van cursussen voor kinderen tot moeilijkere cursussen voor tieners en ouders, het avonturenpark Natura Parc biedt 9 accrobrancheparcoursen.

Afhankelijk van de leeftijd van uw kinderen, kiest u de PACK die het beste bij u past. Je bent vrij om hen te vergezellen in hun acrobatiek, of niet.

Boek online

FIETS RIDE

ROND DE MEREN

Huur fietsen voor het hele gezin en ontdek de prachtige streek van de Lacs de l’Eau d’Heure. Verhuur mogelijk voor een halve dag, het ideale moment om met het gezin rond het meer van Plate Taille te fietsen (17 km).

Afhankelijk van uw conditie kunt u kiezen voor mountainbikes, mountainbikes of elektrische fietsen.

Boek online

EXPLOR'GAME

AVONTUUR EN SCHATTENJACHT

Een gescript avonturenspel waarin jij de held bent! Deze schattenjacht op tablet neemt je mee naar de vier hoeken van het park en langs het meer om raadsels op te lossen en punten te verzamelen! Een leuke buitenactiviteit om met je gezin te ontdekken!

BOEK NU

Activiteiten met het gezin

Testimonials

fleche navigation
fleche navigation

Slaap met uw gezin aan de Lacs de l'Eau d'Heure

Wat als u uw bezoek aan Natura Parc zou uitbreiden met een verblijf met het gezin in een mooi vakantiehuis met uitzicht op het meer?

Ontdek de huizen te huur in Golden Lakes Village op slechts 500 meter lopen van het park.

Verblijf in een vakantiehuis

  • Picto
  • Picto
  • Picto
  • Picto

Golden Lakes Village, het vakantiedorp van de meren

Golden Lakes Village heeft zo'n 150 vakantiewoningen beschikbaar voor verhuur. Deze volledig uitgeruste huizen aan het meer bieden plaats aan 4 tot 8 personen.

Als u een weekend met familie of vrienden plant, is dit de ideale bestemming voor een geweldige tijd. Het landgoed ligt op 15 minuten lopen van Natura Parc en dicht bij vele andere watersportactiviteiten.

  • Minimum verblijf 2 nachten
  • Weekend 3 dagen / 2 nachten voor 4 personen vanaf 350€.

Ontdek de vakantiehuizen