Tokkelbanen

Heb je altijd al van vliegen gedroomd? Het kan in enkele seconden dankzij ons reuzentokkelparcours in Natura Parc.

Hangend aan uw harnas glijdt u langs een kabel die tussen twee bomen op meer dan 25 m van de grond is gespannen. De dubbele oversteek van het meer garandeert u een spectaculair gevoel van vrijheid in een adembenemende natuurlijke omgeving. Je zult blij zijn!

IK BOEK

Overzicht van de tokkelbanen in video

De langste tokkelbaan in het avonturenpark is meer dan 200m lang en is daarmee een van de grootste van België. Ongeveer 30 seconden lang vlieg je letterlijk over het water.

IK BOEK


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/clients/a5073ab473932515109e5545d59291c5/sites/naturaparc.be/wp-content/themes/naturaparc/single-activite.php on line 139
Picto infos pratiques Natura Parc

Toegankelijk voor iedereen

Vanaf de leeftijd van 11 jaar kunt u genieten van deze ervaring, die voor iedereen toegankelijk is en garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Heb je hoogte- of hoogtevrees? Laat je gaan en waag de sprong! Je zult er geen spijt van krijgen. Veel mensen hebben hun eerste ervaring met zip-lining in Natura Parc beleefd en zijn allemaal vertrokken met maar één wens: het nog eens doen!

Kinderen die nog geen 11 jaar oud zijn, maar die met opgeheven armen toch langer dan 1,60 m zijn, mogen ook springen. Deze regels zijn uiteraard veiligheidsnormen die wij moeten respecteren.

Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe kleed je je?

De belangrijkste regel is dat u kleding draagt waarin u zich het prettigst voelt.

Ten tweede, pas je kleding aan aan het weer. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want u gaat sporten. Als het warm is, ga dan licht, je zult zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE PARC
Route de la Plate Taille 99
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Boek uw tokkelbaan!

De tokkelbaan Natura Parc is inbegrepen in de pack Natura en Aventurier. Boek ze direct via onze online winkel.

IK BOEK

U zult ook graag...