Le Refuge du Badon

Uw seminarie in het hart van de natuur

Bent u op zoek naar een leuke en originele ruimte waar u uw collega's kunt verzamelen voor een vergadering, een opleidingsdag of een ander professioneel evenement? Ontdek Le Refuge du Badon, de seminarieruimte aangeboden door Natura Parc.

Le Refuge du Badon, gelegen in het hart van de natuur op de hoogten van de Lacs de l'Eau d'Heure, is een oude gerenoveerde boerderij met een restaurant op de begane grond en een seminarieruimte op de mezzanine.

Verzoek om prijsopgave

Een atypische plek aan de Meren van l'Eau d'Heure!

In een retro stijl en met enkele verwijzingen naar twee wielen in de decoratie, kan Le Refuge du Badon groepen van 15 tot 50 personen ontvangen.

Ons team van specialisten staat tot uw beschikking om een bezoek aan de site te organiseren en u de verschillende mogelijkheden voor te stellen. Afhankelijk van uw budget, uw wensen en uw behoeften, stellen wij u een offerte op maat voor voor de organisatie van uw volgende evenement.

Le Refuge du Badon, een atypisch etablissement dat een authentieke en exotische werkomgeving biedt.

Seminarruimte in een huis met karakter

De seminarieruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het hotel op een tussenverdieping die in verschillende ruimtes is verdeeld.

Elke ruimte kan worden ingericht volgens de behoeften van de klanten. Van een intieme vergadering voor 6-8 personen tot een school- of U-vormige opstelling voor maximaal 50 gasten, de mogelijkheden zijn legio.

De totale oppervlakte van de 5 zones bedraagt ongeveer 100m2.

Prijsaanvraag

Voedingscentrum - Traiteurdienst

Uitgerust met een bar en een verzendingskeuken is de cateringruimte perfect voor een bedrijfsdiner, een bedrijfsfeest of een ander privé-evenement.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin uw evenement plaatsvindt, kunt u voor uw maaltijd kiezen tussen de binnenzaal of het grote terras met uitzicht op de natuur.

In de zomer biedt ons team een barbecuebuffet aan. In de winter bieden wij een raclette-pierrade formule aan. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kunnen wij ook een beroep doen op een externe traiteur.

Prijsaanvraag

Een professioneel evenement op maat

De seminarie- en cateringfaciliteiten van de Refuge du Badon, in combinatie met de talrijke activiteiten, bieden u de mogelijkheid een professioneel evenement op maat te organiseren.

Of het nu gaat om een incentive, een teambuilding, een opleidingsdag, een bedrijfsdiner of een eenvoudige vergadering tussen collega’s, onze faciliteiten kunnen aan uw verwachtingen voldoen.

Wij staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u tijdens een bezoek de lokalen te laten zien.

Als eerste stap kunnen wij u een gepersonaliseerde offerte bezorgen. Vul het onderstaande formulier in om een offerte op maat te ontvangen voor uw volgende bedrijfsevenement bij de Meren Lacs van Eau d’Heure.

Prijsaanvraag

Picto infos pratiques Natura Parc

In het hart van de natuur!

  • Schitterende natuurlijke omgeving aan de rand van de Meren van Eau d’Heure
  • 30 min van Charleroi, 45 min van Namen, 1u30 van Brussel en Luik
  • Een avonturenpark verspreid over 2 terreinen in het hart van de natuur
  • Een breed en gevarieerd aanbod aan buitenactiviteiten
Picto infos pratiques Natura Parc

Infrastructuur

  • Groot parkeerterrein (inclusief bus)
  • Seminariezaal voor vergaderingen
  • Catering ter plaatse
  • Mogelijkheid om het terrein te privatiseren
  • Mogelijkheid tot logies
Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE REFUGE
Hameau du Badon 15
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Warning: Illegal string offset 'url' in /home/clients/a5073ab473932515109e5545d59291c5/sites/naturaparc.be/wp-content/themes/naturaparc/single-activite.php on line 315

U zult ook graag...