Fietsverhuur

Om de prachtige streek van de Lacs de l'Eau d'Heure te ontdekken, is er natuurlijk niets beters dan een fietstocht op de Ravel, die meer dan 70 km langs het meer loopt. Rijd in uw eigen tempo en geniet van de schoonheid van de omringende natuur.

Kies tussen een mountainbike, een stadsfiets of een elektrische fiets. Wij stellen wandelkaarten ter beschikking om de streek grondig te ontdekken en om van de platgetreden paden af te wijken en gewoon rond het meer te gaan.

IK BOEK

Waar kunt u fietsen aan de Meren van l'Eau d'Heure?

De Lacs de l’Eau d’Heure zijn een echt paradijs voor natuurliefhebbers, met een netwerk van bewegwijzerde fietsroutes. Mountainbikeroutes midden in de bossen of langs het water op de Ravel, iedereen vindt wel iets om van te genieten tijdens een fietstocht in het Pays des Lacs. De tocht door het meer van Plate Taille is 17 km lang. Reken ruim 2 uur, zelfs met kinderen. De route is toegankelijk voor iedereen terwijl u geniet van het landschap langs het water.

Als u tijd hebt, huur dan fietsen voor de hele dag en maak de grote lus rond de meren. Een route van 35 km. Reken ongeveer 4u30. Stop onderweg voor een lunch in een van de leuke restaurants in de omgeving of neem gewoon een drankje terwijl u de schoonheid van het meer aanschouwt vanaf het terras van de restaurant van het Golden Lakes Hotel.

Wandelkaarten bij de Lacs de l'Eau d'Heure

Voor de avonturiers zijn er bij de receptie van BIKE gedetailleerde kaarten verkrijgbaar met bewegwijzerde routes naar de mooiste uitzichtpunten van de streek via kleine paadjes door het bos. Mountainbike fans zullen het geweldig vinden!

Is het dragen van een helm verplicht bij het fietsen aan de Lacs de l’Eau d’Heure?

Nee, maar het is raadzaam om een helm te dragen als u gaat fietsen. Een helm is gratis beschikbaar. Het is aan u om te kiezen en te handelen naar uw geweten.

BOEK NU

Picto infos pratiques Natura Parc

Is de verzekering inbegrepen in de prijs?

Het gebruik van de fietsen valt onder de volledige verantwoordelijkheid van de huurder. De huurder wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van materiële of lichamelijke schade toegebracht aan derden. Zij wijst tevens alle verantwoordelijkheid af in geval van letsel of ongeval.

De huurder verklaart dat hij/zij beschikt over een individuele ongevallenverzekering die hem/haar met name dekt in geval van gebruik van een fiets.

Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe kleed je je?

De belangrijkste regel is dat u kleding draagt waarin u zich het prettigst voelt.

Ten tweede, pas je kleding aan aan het weer. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want u gaat sporten. Als het warm is, ga dan licht, je zult zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

HET BIKE
Hameau du Badon 15
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Reserveer uw fietsen in de Meren van Eau d'Heure

Op zoek naar een plek om fietsen te huren rond de meren? Je bent naar de juiste plaats gekomen! Fietsen, mountainbikes, E-bikes, maak uw keuze en reserveer direct via onze online ticketing!

JE RESERVE

U zult ook graag...