Bike Parc – KIDS

Kunnen uw kinderen fietsen? Neem ze mee naar het Bikepark van de Lacs de l'Eau d'Heure voor avonturen en herinneringen op de Kids parcours.

De initiatieruimte met een cyclo-cross parcours is toegankelijk voor kinderen en is een unieke plek voor uw kleintjes om te leren mountainbiken.

Dit kindvriendelijke circuit met natuurpaden en kleine modules ligt vlak voor het terras van de Refuge du Badon. U kunt ze tijdens hun activiteit goed in de gaten houden onder het genot van een aperitiefplankje.

IK BOEK

Video-overzicht van het Bike Park

Hier ziet u een glimp van de sfeer en wat u te wachten staat in het Bike Park van Lacs de l'Eau d'Heure. Er zijn speciale ruimtes voor kinderen net onder het terras van onze refuge. Dit kindergedeelte heeft kleine houten modules om de eerste hobbels voorzichtig onder de knie te krijgen.

IK BOEK

De kinderparcours van het Bikepark

Sommige van de verschillende downhill tracks van het Bike Park zijn speciaal ontworpen om uw kinderen tegemoet te komen! De kinderparcours van het Bikepark bieden hen uitstekende momenten van ontdekking en plezier.

In een ongebruikelijke situatie geplaatst (hobbels, bruggen, onstabiele paden, bochten, trappen…), zullen uw kinderen hun fysieke vaardigheden verbeteren en leren te handelen door te denken voor “sportieve” obstakels bestudeerd om de essentiële vaardigheden voor goed fietsen te verwerven.

IK BOEK

Picto infos pratiques Natura Parc

Praktische informatie

Om toegang te krijgen tot de kindercursussen, kunt u uw kinderfiets meenemen of ter plaatse fietsen huren.

Beschermingsmiddelen zijn ook te huur bij de Bike.

Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe kleed je je?

De belangrijkste regel is dat uw kinderen kleding moeten dragen waarin zij zich het prettigst voelen.

Natuurlijk, pas de kleding aan het weer aan. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want ze zullen gaan sporten. Als het warm is, ga dan licht naar buiten, ze kunnen zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE BIKE
Hameau du Badon 15
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Boek uw KIDS toegang

Plan uw bezoek en reserveer de kaartjes voor uw kinderen.

In onze e-shop kunt u uw toegang tot de Bike Park Kids parkoersen kopen.

IK BOEK

U zult ook graag...