Uw avontuur in Natura Parc

Met wie wil u het Natura Parc avontuur delen? Wie begeleidt u tijdens uw activiteiten in het avonturenpark Lacs de l’Eau d’Heure?

Over Natura Parc

Image

Natura Parc, gelegen aan de oevers van de meren van Eau d’Heure, is een avonturenpark met een waaier aan activiteiten in het hart van de natuur. 9 boomklimparcour, tokkelbanen waaronder twee rondvluchten over het meer, een slingersprong, een vrije val en vele andere activiteiten rond 2 wielen (fietsverhuur, Bike Park, all-terrain elektrische scooter rijden, etc.) …

Laat u verleiden door dit unieke avonturenpark in Wallonië en de vele activiteiten die u er met het gezin of vrienden kunt doen aan de oevers van het mooiste meer van België.

Een avonturenpark om samen met uw gezin, vrienden of collega’s te ontdekken en dat geschikt is voor alle sportniveaus.

Alle activiteiten

Plan van het avonturenpark

De activiteiten die worden aangeboden door het avonturenpark van de Lacs de l’Heure, het Natura Parc, vinden plaats in het hart van de natuur. Afhankelijk van de geboekte activiteit, varieert het ontvangstpunt. Ontdek de plattegrond van het park om de weg te vinden tussen Le Parc, Le Bike, La Gloriette, Le Refuge du Badon en de Natura Snack. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de buurt, zodat u ons kunt bereiken. U kunt ze ook vinden op de kaart hieronder.

Alle activiteiten

Wat uw niveau ook is, maak de avonturier in u wakker en kom naar Natura Parc. U vindt altijd de activiteit die het best bij uw klimwensen past!

Ontdek hieronder alle activiteiten die door Natura Parc worden aangeboden.

BOEK ONLINE

Nieuws uit het avonturenpark

Nieuws, speciale evenementen, thema-avonden, … ontdek al het nieuws over Natura Parc!

Alle activiteiten

Testimonials

fleche navigation
fleche navigation