Tarzan sprong

Ben je klaar om in de leegte te springen? Deze sprong is een van de hoogtepunten van uw bezoek aan het avonturenpark Natura Parc.

Sensatiezoekers zullen het geweldig vinden. Deze slingersprong, bekend als de Tarzansprong, is als een echte sprong in het luchtledige, maar dan met de voeten ervoor.

IK BOEK

Video-overzicht van de slingersprong

Vanop het platform, dat zich op een hoogte van meer dan 20 m bevindt, lanceer je jezelf in de leegte en word je opgevangen door het touw waaraan je harnas is bevestigd. Ben je klaar voor de uitdaging? Je hartslag zal stijgen!

IK BOEK

Wat is de slingersprong?

De slingersprong, bijgenaamd de Tarzan sprong, is een duizelingwekkende sprong met een adembenemend slingereffect!

Stel je voor, midden in het bos, een reusachtige boom met een trap om bij het lanceerplatform te komen. De adrenaline giert door je lijf als je de trap oploopt… Je staat op het platform met de 15 meter diepe afgrond onder je. In de leegte, het touw dat wacht op je sprong om je te ontspannen en mee te nemen in een absoluut duizelingwekkende zwaai.

Een adembenemend concept dat moet worden voorbehouden aan degenen met een bijzonder sterk hart!

Wat is het verschil met bungeejumpen?

Iedereen kent het bungeejumpen, waarbij je met je voeten aan een groot bungeekoord vastzit, meestal door jezelf van een brug of loopbrug te gooien. Eenmaal gesprongen, doet het lichaam een soort Yo-Yo in de leegte.

De pendelsprong behoort tot dezelfde familie, maar verschilt op twee belangrijke punten van bungeejumpen.

  • 1. Het traject is anders. Terwijl de baan van de pendelsprong deels halfrond is, zoals een slinger. Dat van bungeejumpen is puur verticaal.
  • 2. Bij bungeejumpen zit je vast aan je voeten en spring je met je hoofd eerst. Bij de pendelsprong word je door je harnas op heuphoogte gehouden en spring je met de voeten eerst.

Concreet springt u van een platform dat zich 20 meter boven de bomen bevindt naar een verticaal net dat zich op enkele meters hoogte voor u bevindt.

Voor de liefhebbers van uitzonderlijke sensaties, slaat Natura Parc toe met deze ongewone activiteit die garant staat voor intense emoties!

De slingersprong is inbegrepen in het ADVENTURER PACK. Het is de kleine bonus om uw ervaring op de accrobranche parcours te perfectioneren.

JE RESERVE

Picto infos pratiques Natura Parc

Een hoge dosis adrenaline

Toegankelijk voor iedereen vanaf 11 jaar en 1m60 met de armen omhoog, deze slingersprong (Tarzan sprong) is een belevenis op zich. U zult het Natura Parc sterker dan ooit verlaten.

Een adrenalinestoot die u niet snel zult vergeten en die u met uw gezin zult kunnen delen. Een activiteit die je minstens één keer in je leven moet meemaken.

Picto infos pratiques Natura Parc

Hoe kleed je je?

De belangrijkste regel is dat u kleding draagt waarin u zich het prettigst voelt.

Pas dan je kleding aan het weer aan. Als het koud is, draag dan warme kleren, maar niet te warm, want u gaat sporten. Als het warm is, ga dan licht, je zult zweten!

Picto infos pratiques Natura Parc

Locatie van de activiteit

LE PARC
Route de la Plate Taille 99
B-6440 Froidchapelle

Voir sur la carte

Boek uw pendelsprong

Boek uw ADVENTURER PACK via onze online shop!
Ben je klaar voor de grote sprong? Nu is het jouw beurt!

IK BOEK

U zult ook graag...