Met vrienden

Uw avonturen met vrienden in Natura Parc

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om met vrienden te doen rond de Lacs de l'Eau d'Heure?

Natura Parc biedt activiteiten die aangepast zijn aan alle soorten groepen, ongeacht uw niveau van sport en uw dorst naar avontuur.

Accrobranche, kable tyroliennes, fietstochten, toegang tot het Bike Park downhill pistes, natuurwandelingen, ... er zijn vele keuzes voor uw uitje met vrienden op de Lacs de l'Eau d'Heure!

1/2 dag pakket

Example

13:45
WELKOM

Ondersteuning en uitrusting.

14:00
Activiteit

Een keuze aan activiteiten in het Natura Parc:

16:00
Aperitief

Na de inspanning, het comfort! Geniet van een aperitief met streekproducten in onze snackbar. Mogelijkheid om een proeverij van speciale bieren uit de streek te reserveren.

06:00
Barbecue

La Gloriette, de barbecueplaats van Natura Parc, gelegen aan de rand van het meer, staat tot uw beschikking (tegen betaling). De ideale plek om deze mooie dag met vrienden af te sluiten aan de Lacs de l'Eau d'Heure!


Warning: Illegal string offset 'title' in /home/clients/a5073ab473932515109e5545d59291c5/sites/naturaparc.be/wp-content/themes/naturaparc/includes/composants/planning.php on line 48

Activiteiten met vrienden

Accommodatie voor groepen vrienden

Wat als u uw activiteit met vrienden uitbreidt met een verblijf in een leuke kleine villa aan het meer?

Verblijf in een vakantiehuis

  • Picto
  • Picto
  • Picto
  • Picto

Golden Lakes Village, het vakantiedorp van de meren

Golden Lakes Village heeft zo'n 150 vakantiewoningen beschikbaar voor verhuur. Deze volledig uitgeruste huizen aan het meer bieden plaats aan 4 tot 8 personen.

Als u een weekend met familie of vrienden plant, is dit de ideale bestemming voor een geweldige tijd. Het landgoed ligt op 15 minuten lopen van Natura Parc en dicht bij vele andere watersportactiviteiten.

  • Minimum verblijf 2 nachten
  • Weekend 3 dagen / 2 nachten voor 4 personen vanaf 350€.

Ontdek de vakantiehuizen