Activiteiten in de Lacs de l’Eau d’Heure

Flèche retour actualité

Tokkelbanen, boomklimmen op meer dan 20 meter van de grond, ongewone slingersprongen uit een boom, vrije val van 25 meter uit een toren, meer dan een eenvoudig recreatiepark, is het een echt pretpark midden in de natuur. Als u op zoek bent naar echte uitdagingen in een prachtige omgeving, midden in de natuur, dan bent u hier op de juiste plaats.

Met de familie?

Het park is ontworpen om u een aangenaam en veilig verblijf te bieden met uw gezin, aan de rand van de Meren van Eau d’Heure, ongeacht de leeftijd van uw kinderen. Dankzij de uitrusting van het park kunnen jongeren vanaf 11 jaar deelnemen aan de sensatiezoekende activiteiten en zich meten met hun ouders! Er is voor elk wat wils met structuren voor alle niveaus van durf. Van 3 tot 99 jaar, elk lid van de familie vindt een activiteit op zijn of haar niveau om van te genieten en plezier te maken.

Met vrienden?

De oevers van de Meren van Eau d’Heure is ideaal voor een verblijf met vrienden. Dankzij de vele activiteiten die het park biedt, zult u geen tijd hebben om u te vervelen. U wordt verwend met keuze, laat u verleiden door de vele attracties, fiets- of scootertochten, of door de spannende attracties en activiteiten. Daag je vrienden en je hoogtevrees uit in de bomen, ga uitdagingen aan, steun elkaar en overtref elkaar. Kortom, maak blijvende herinneringen.

Ben je een sensatiezoeker?

Natura Parc heeft veel te bieden voor sensatiezoekers. Sommige van de activiteiten zijn hard voor gevoelige zielen! Vertigo, sensaties en rillingen gegarandeerd! Iedereen zal een adrenalinestoot ervaren. Durf jij meer dan 20 meter de lucht in te springen voor een slingersprong, hangend aan een touw als Tarzan, met een verrassend slingereffect aan het eind? Of blijf je aan het platform gekluisterd, je vastklampend aan de boomstam? Voelt u zich comfortabel als u zich meer dan 10 meter boven de grond van boom tot boom en van hindernis tot hindernis beweegt? Voelt u zich op uw gemak, hangend in de lucht aan een kabel, meer dan 200 meter lang, boven het water, voor een van de grootste Tiroolse travers in België? Maar vooral, ben je in staat om jezelf van een toren te lanceren voor een vrije val van 25 meter? Hou je hart vast en stel jezelf op de proef in een idyllische en aangename omgeving.

Hoe zit het met jonge kinderen?

Jonge kinderen worden niet overgeslagen met cursussen en attracties die op hun grootte en leeftijd zijn afgestemd. De accrobranche parcours zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar met veilige en progressieve parcours. Vanaf 11 jaar hebben uw kinderen gratis toegang tot alle activiteiten van het park, als hun dapperheid het toelaat! Om veiligheidsredenen moeten ze echter langer zijn dan 1,60 m met geheven armen. Het goede nieuws is dat de gevaarlijkste sprongen een open en vrije uitdaging zijn voor alle leden van uw gezin boven de 5ft met de armen omhoog. Verzamel je moed, en laat je niet door je kleintjes in elkaar slaan!

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Natuur scooter rit

Exclusieve rit op elektrische scooters met een natuurgids. Zondag 19...

Lees het artikel

`