Wat te doen voor een EVG / EVJF?

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt zich af wat u moet doen om deze dag tot een succes te maken? Ontdek waarom u uw EVG / EVJF bij Natura Parc zou moeten organiseren.

Flèche retour actualité

Wat te doen voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest?

Je bent gekozen tot getuige voor de bruiloft van je beste vriend en je moet zijn of haar vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest organiseren. Na de vreugde van de aankondiging, begin je nu te stressen?

Geen paniek, het is een normale reactie, maar uiteindelijk zijn vrijgezellenfeesten niet zo ingewikkeld. Jij kent hem tenslotte het beste en bent dus de aangewezen persoon om zijn vrijgezellenavond te organiseren, toch?

Om je te helpen bij het organiseren van je vrijgezellenfeest, hebben we dit artikel geschreven met wat praktische adviezen. Aan het eind van het artikel bieden wij u het speciale EVG PACK aan voor dit soort groepen bij Natura Parc.

Hoe geef je een succesvol vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest?

Het vrijgezellen- of vrijgezellenfeest, beter bekend als een BGS / Bachelorette party, is een van de belangrijkste momenten in de voorbereiding van een huwelijk. Het is een gedenkwaardige dag die maar één keer voorkomt in het leven van je vriend. Het is daarom van essentieel belang een EVG / EVJF dag te organiseren die hij of zij zich voor altijd zal herinneren.

Zodra het aantal deelnemers is bepaald, de datum van de vrijgezellenavond is gekozen en het budget is vastgesteld en goedgekeurd door alle deelnemers…, moet het belangrijkste nog worden bepaald: de keuze van de activiteit. Een vrijgezellen- of vrijgezellenfeest wordt vast en zeker een uitdaging, plezier en gelach met vrienden. Kortom, alles wat het Natura Parc aan de Merne van Eau d’Heure u te bieden heeft.

Al vele jaren ontvangt Natura Parc groepen die een vrijgezellenfeest vieren. Het moet gezegd worden dat de activiteit zich bijzonder goed leent. Zal je beste vriend het aandurven om van de top van de Tower Jump te springen? Of zal hij of zij zich beperken tot een tokkelbaan over het meer?

Er is geen tekort aan ongewone activiteiten in het avonturenpark van de meren van Eau d’Heure, waardoor Natura Parc een ideale keuze is voor een EVG / EVJF.

Comment organiser un EVG / EVJF?

Il n’est pas toujours facile de satisfaire tous les participants et de se mettre d’accord. Plus vous serez nombreux, plus il sera compliqué de contempler tout le monde. L’idéal est alors de prendre les décisions entre les autres témoins et de proposer un programme tout fait au restant du groupe.

De plus, organiser un evg / evjf demande du temps, ce qui est devenu une denrée rare de nos jours … Du coup, pour vous aider dans votre organisation, le Natura Parc vous propose un programme sur mesure en fonction du nombre de personnes.

Organiser un EVG / EVJF au Natura Parc

La formule proposée au Natura Parc est de 45€/pers. Elle comprend les parcours accrobranches les plus fous, les tyroliennes au-dessus du lac pour encore plus de fun et d’amusement, les sauts en pendulaire, en chute libre pour ceux qui oseront relever tous les défis.

On grimpe, on s’amuse, on fait les fous et on sirote l’apéro avant de partager un barbecue et se restaurer tous ensemble en pleine forêt.

C’est certain, organiser votre EVG / EVJF au Natura Parc des Lacs de l’Eau d’Heure et votre meilleur(e) ami(e) gardera un souvenir incroyable de cette journée ô combien importante dans sa vie.

Vous souhaitez davantage d’informations ? Contactez notre équipe.

Nous vous poserons quelques questions et nous vous remettrons une offre détaillée de votre EVG / EVJF au Natura Parc !

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

28/04/2022

Natuur scooter rit

Exclusieve rit op elektrische scooters met een natuurgids. Zondag 19...

Lees het artikel

`