Een avonturenpark om je verjaardag te vieren

Flèche retour actualité

Een avonturenpark om je verjaardag te vieren

Bent u op zoek naar een avonturenpark om een verjaardag te vieren? Natura Parc, het avonturenpark van de Meren van Eau d’Heure, ontvangt elk jaar vele groepen om de verjaardag van een kind op een ongewone en originele manier te vieren.

Het park zorgt voor alles! Van gepersonaliseerde uitnodigingskaarten tot een verjaardagstaart en een blijvend cadeau voor elk kind. Het Avonturenpark Wateruurtje is de ideale kant-en-klare formule voor ouders die een geslaagd feest willen geven.

Een avonturenpark voor de kleintjes

In Natura Parc zijn de avonturenparcours geschikt voor alle niveaus. Het is een avonturenpark dat helemaal voor iedereen is ontworpen, en dus ook perfect geschikt is voor de allerkleinsten. De activiteiten worden aangepast aan uw sportniveau.

Vanaf het moment dat u aankomt, worden uw kinderen opgevangen door ons dynamische, meertalige team van avonturiers. Alvorens aan het avontuur in het park te beginnen, zullen zij uw kinderen in de veiligheidsregels trainen en hen helpen de eerste hindernissen te overwinnen.

Boomklimmen is voor iedereen toegankelijk. Van de kleinsten tot de grootsten, ongeacht hun grootte, elk kind zal in het avonturenpark iets van zijn gading vinden en zal met veel herinneringen aan zijn verjaardag vertrekken.

Activiteiten met vrienden voor een verjaardagsfeestje

Uw kind wil zijn of haar verjaardag vieren en u wilt een origineler uitje organiseren dan een bioscoopbezoek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Natura Parc organiseert al jaren verjaardagsfeestjes voor uw kinderen. Animaties, workshops en diverse spelletjes worden parallel aan het boomklimparcours en de tokkelbanen aangeboden om uw kind de best mogelijke verjaardag te laten beleven.

Welk kind zal het dapperst zijn? Wie durft zich in de leegte te storten vanaf de hoge toren die op 25 meter hoogte boven het park uitsteekt? Spanning gegarandeerd bij deze buitengewone activiteit. Het is zeker dat uw kind zich zijn of haar verjaardag zal herinneren met vriendjes in het avonturenpark.

Speciale verjaardagsarrangementen en activiteiten

Als u wilt, kunt u bij uw reservering een verjaardagstaart voor de verjaardag van uw kind aanvragen. Natura Parc heeft een speciale ruimte voor groepen en verjaardagsfeestjes. Zie de speciale pagina “Vier je verjaardag in het avonturenpark” voor onze verschillende formules en prijzen.

Er is ook een snackbar ter plaatse als u liever een broodje of hamburger wilt eten voor uw kind en zijn vriendjes op zijn verjaardag in ons avonturenpark.

Boek uw verjaardagsfeestje in het avonturenpark

Natura Parc zit regelmatig vol. U kunt uw bezoek aan het avonturenpark dus het best samen met uw kind en zijn of haar vriendjes boeken, als u zeker wilt zijn dat u een plek hebt om zijn of haar verjaardag op een originele manier te organiseren.

U kunt gebruik maken van de online ticketservice of direct telefonisch reserveren door contact op te nemen met de manager van het avonturenpark. Hij zal uw vragen kunnen beantwoorden om het verjaardagsfeestje van uw kind en al zijn vriendjes in Natura Parc te organiseren.

Vergeet niet te vermelden dat het een verjaardagsfeestje is als je boekt.

IK BOEK

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`