Activiteiten met vrienden

Bent u op zoek naar activiteiten om met vrienden te doen in de buurt van de Lacs de l’Eau d’Heure? Ontdek Natura Parc, het avonturenpark met tokkelbanen over het meer, accrobranches parcours en andere ongewone sprongen vanuit het bos van het Pays des Lacs.

Flèche retour actualité

Leuke activiteiten om met vrienden te doen

Bent u op zoek naar een activiteit om met vrienden te doen in de buurt van uw huis of tijdens uw verblijf aan de Meren van Eau d’Heure? Het avonturenpark van het Pays des Lacs, Natura Parc, heeft alles in huis voor een leuke en gezellige tijd met vrienden.

Naast een circuit van tokkelbanen over het meer, heeft het avonturenpark verschillende boomklimmen en andere ongewone activiteiten zoals een slingersprong of een vrije val. Een perfecte compilatie van activiteiten om met vrienden te doen, die garant staan voor gelach en herinneringen voor iedereen in de groep.

Een avonturenpark met een tokkelbaan voor meer adrenaline

Voor nog meer sensatie kunt u kiezen voor een avonturenpark met een tokkelbaan. In Natura Parc ga je van boom tot boom langs het parcours van de tokkelbaan. De dubbele tokkelbaan over het meer maakt ons avonturenpark tot een geweldige plek voor uw volgende activiteit met vrienden.

Naar boven klimmen en van het platform afspringen lijkt een kleinigheid … maar dat is het wel. De tokkelbaan is een van de hoogtepunten van uw bezoek aan het avonturenpark aan de Meren de l’Eau d’Heure. Afgezien van het ongelooflijke uitzicht over het meer, is het gevoel wanneer je springt iets wat je tenminste een keer in je leven moet meemaken. Je zult je voelen alsof je vliegt.

Een avonturenpark met een vrije val sprong, daag je vrienden uit!

Bijna 3 uur lang zult u zich vermaken in het avonturenpark en van boom tot boom springen. Wie van je vrienden is het meest angstig? Wie springt er in de leegte met zijn ogen dicht? Wie neemt het meeste risico door van de top van de 25 meter hoge toren te springen? Freefalling is een ervaring op zich.

Het is zeker dat uw bezoek aan Natura Parc nog lang in uw geheugen en dat van uw vrienden gegrift zal blijven. Het is een ideale activiteit om herinneringen te creëren met vrienden.

Boek uw activiteit met vrienden

Slachtoffer van zijn succes, het avonturenpark Natura Parc zit vaak vol. Om uw bezoek te garanderen, reserveer uw bezoek online via onze ticketservice.

Bent u een grote groep? Neem rechtstreeks contact op met de beheerder van het avonturenpark (via de contactknop of per telefoon). Samen met vrienden kunt u uw activiteit in ons avonturenpark plannen. Afhankelijk van het aantal en het tijdstip van uw bezoek is het mogelijk een groepstarief te krijgen.

Het avonturenpark van de Lacs de l’Eau d’Heure, een activiteit om met vrienden te doen tijdens uw verblijf in de streek.

IK BOEK

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`