Kerstmis / Nieuwjaarsprogramma

Tijdens de eindejaarsvakantie blijft ons avonturenpark open en biedt u verschillende speciale activiteiten aan. Ontdek het volledige programma in dit artikel.

Flèche retour actualité

Programma en activiteiten

Winterseizoen 2023

Als het park met de activiteiten accrobranche en tyroliennes gesloten blijft tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie, geeft het team van Natura u een afspraak bij de BIKE.

Met uitzondering van zondag 25/12 zijn wij geopend van zaterdag 24 tot en met zondag 1 januari van 10.00 tot 16.00 uur.

Ontdek hieronder de activiteiten die tijdens deze periode worden aangeboden en de speciale evenementen die wij tijdens de feestdagen organiseren.

Image

Fietsverhuur

Om de prachtige streek van de Lacs de l’Eau d’Heure te ontdekken, gaat er niets boven een fietstocht. Mountainbike, VTC of E-bike, huur uw fietsen bij Natura Bike en rijd in uw eigen tempo om de schoonheid van de natuur om u heen te waarderen.

Verhuur voor een halve dag met vertrek om 10 uur ’s ochtends en 13 uur ’s middags.

BOEK NU

Image

E-Scooter rijden

Dit is een originele manier om het landschap van de Lacs de l’Eau d’Heure te ontdekken. Aan boord van een all-terrain elektrische scooter ga je rond het meer van Plate Taille en neem je de bezienswaardigheden in je op met passages op de RaVel en andere in het bos. Neem handschoenen mee en kleed je warm aan.

Speciale aanbieding -15% op vertrek om 11 uur.

BOEK NU

Image

Toegang tot het BIKE Park

Van de groene voor beginners tot de zwarte voor de meer ervaren, de afdalingen van het fietspark Eau d’Heure wachten op u tijdens de vakantie. De gigantische airbag wordt ook opgeblazen, zodat je mooie acrobatische toeren kunt uithalen.

Enkel ticket voor 15€/volwassene en 12€/kind voor een volledige dag toegang.

BOEK NU

Kerstmis gastronomische wandeling

Van maandag 26 december tot vrijdag 30 december

Voor de feestdagen biedt Natura Parc de bezoekers van de Lacs de l’Eau d’Heure een speciale kerstvoedingswandeling aan.

Deze wandeling van 9 km, die vertrekt vanuit het Bike Park en voor iedereen toegankelijk is (zelfs met een kinderwagen), wordt elke late ochtend van 10 tot 11 uur aangeboden.

Na een gastronomische ontvangst op het startpunt wordt u naar het kerstcafé van het Golden Lakes Village gebracht, waar een seizoenshapje op u wacht om u op te warmen.  Van daaruit bereikt u het Natura Parc aan de oevers van het meer, waar het prieel is omgebouwd tot een echt kersthuisje.  De wandeling gaat dan verder naar de Refuge du Badon (vertrekpunt) voor een koffie met een kerstdessert.

De gastronomische wandeling is een uitstekende gelegenheid om een ontdekkingswandeling te combineren met de geneugten van de smaak. Bovendien worden de aangeboden producten gemaakt van lokale producten uit onze regio.

Prijs volwassenen: 39€.
Kindertarief (onder 12 jaar): 25€.

Chargement en cours…

Fakkeltocht

Dinsdag 27 december en zondag 1 januari – 17.00 uur

Vanaf het Bike Park organiseert het Natura-team een fakkelwandeling in een gezellige familiesfeer.

Deze rit wordt twee keer aangeboden tijdens de eindejaarsvakantie. Een eerste editie in kerstsfeer op dinsdag 27/12; een tweede meer feestelijke editie op zondag 1 januari.

Het programma van deze wandeling omvat een wandeling door het bos rondom het park naar de rand van het meer. De wandeling is voor iedereen toegankelijk, ook voor kinderwagens.

Terug in de Refuge du Badon (vertrekpunt en thuisbasis van het Bike Park) wordt u door het Natura-team ontvangen in een sfeer van een kerstmarkt. Op het menu: glühwein, warme chocolademelk, maar ook snacks zoals een kerstburger bereid op de grote vuurkorf op het terras, gegrilde marshmallows, enz.

De toegang tot de wandeling is 100% GRATIS.

Reserveren is niet nodig. Het trefpunt is om 17.00 uur op het terras van het Bike Park.

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`