Natura in Halloween mode!

Tijdens de Allerheiligenvakantie gaat Natura Parc in Halloween-modus! ?

Ontdek het programma van wat je te wachten staat tijdens deze 2 weken en vooral het weekend van 28 & 29 oktober.

Flèche retour actualité

Speciaal Halloweenprogramma

Elk jaar tijdens de Allerheiligenvakantie haalt het Natura Parc-team alles uit de kast om je een 100% Halloween-decor te bieden.

Meestal concentreren de activiteiten zich op één weekend. Dit jaar strekt het Halloweenprogramma zich uit over de hele vakantie van twee weken. Onder voorbehoud van goed weer is het park tijdens de vakantie natuurlijk 7 dagen per week geopend.

“Circus Freak Show” – Dit is het thema van het Halloweenpark 2024.

Halloween Parc

Een spookpark voor alle vakanties!

Hoewel alle activiteiten van het avonturenpark open zijn tijdens de vakantie, zal het Halloweenprogramma in het park plaatsvinden.

In de bossen van Natura zullen onze teams 7 dagen per week klaarstaan om je te verwelkomen in een decor dat voor de gelegenheid helemaal in het nieuw is gestoken.

Monsters, spoken en andere vreemde en angstaanjagende wezens zullen rondspoken in het park en je komen ontmoeten tijdens je accrobranche en tyrolienne activiteiten. De uitdaging in het hangende net krijgt ook een Halloweensmaakje.

Wat betreft ons Explor Game “Alba”, de krijgersversie van onze digitale speurtocht en avonturenspellen heeft een aantal angstaanjagende verrassingen in petto binnenin de containers. Ben je klaar om de gekste uitdagingen aan te gaan en te proberen de raadsels op te lossen die op je wachten?

Speciaal Halloween weekend

Naast dit permanente decor tijdens de 2 vrije weken, nodigen we je uit om in het weekend van 28 en 29 oktober met ons mee te doen aan een aantal speciale activiteiten.

Het park zal de hele dag in het teken staan van familieplezier. Er zijn ook avondactiviteiten gepland.

Ontdek hieronder het volledige programma.

Zaterdag 28 oktober: accrobranche & tyrolienne by night!

Vanaf 10u verwelkomt ons team je in een griezelsfeer.Het hele park wordt speciaal voor de gelegenheid versierd in Halloweenstijl. Het park gaat open om 10 uur, met toegang tot alle activiteiten.

In de vroege namiddag begint het entertainment met een circusthema.

  • Steltenlopers op de parcoursen;
  • Wandelende goochelaars;
  • Jongleurs;
  • Acrobaten op luchtdoek;
  • enz.

Neem om 16.00 uur deel aan een verhalenwandeling in het Natura-bos. Deze activiteit is gratis voor kinderen in het park.

Bij het vallen van de avond zullen heksen en spoken het bos binnenvallen. Het is tijd om je spullen te pakken en met je hoofdlamp op pad te gaan over de accrobrancheparcoursen. Deze speciale Halloween-nachtactiviteit zal je veel spanning en herinneringen bezorgen. Vertrek vanaf 18.00 uur.

Om 20.00 uur eindigt de dag met een vuurwerk van ons pyrotechnisch team.

NB: Snacks zijn de hele dag verkrijgbaar bij Natura Snack.

Zondag 29 oktober: Speciale Halloween-gourmetwandeling

Op zondag gaat het park zoals gewoonlijk om 10 uur open. Alle activiteiten zullen in Halloween-modus zijn, maar het hoogtepunt van de dag zal ’s avonds plaatsvinden!

Vanaf 18.00 uur kun je deelnemen aan de speciale Halloween-gourmetwandeling. Je vertrekt vanuit het park voor een 9 km lange lus die je achtereenvolgens naar de Golden Lakes Beach Club, de Refuge du Badon op de hoogten van de meren en tot slot terug naar Natura Snack brengt.

Onze teams zijn creatief geweest in het samenstellen van een menu met een speciaal Halloween-thema. We gebruiken seizoensproducten.

Het menu omvat een welkomstdrankje en hapjes voordat je op pad gaat, gevolgd door een aperitief met regionale producten en een merencocktail. Verderop langs de route staat de Halloweenburger op je te wachten, vergezeld van een speciaal biertje. Je sluit je wandeling af met de laatste beloning: een crazy chocolate met een glas glühwein.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zin in een avontuur? Deze activiteit kost €39 per volwassene en €25 per kind (onder 13 jaar). Voor minderjarigen en alcoholvrije drinkers staan er een versie van de merenmocktail en een verfrissend drankje op het menu om je te belonen voor je inspanningen.

Vergeet niet een hoofdlamp of zaklamp mee te nemen.

PS: De wandeling is toegankelijk voor iedereen, ook voor kinderwagens. Honden zijn ook welkom op het pad.

Online reserveren

Reserveren is verplicht en moet direct online op onze website via onderstaande knop.

Met uitzondering van de Halloweenavond op zaterdagavond en de verhalenwandeling op zondagavond, die je vindt onder het kopje “Halloween”, kun je de activiteiten op dezelfde manier boeken als een normale boeking, door de dag en activiteit van je keuze te kiezen.

Alle activiteiten en de verhalenwandeling op zaterdag 28 oktober zijn GRATIS.

BOEK NU

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`