Paaseieren zoeken

Het paasweekend is een geweldige tijd om met familie en vrienden te genieten van activiteiten in de buitenlucht. Als u op zoek bent naar leuke en gezellige activiteiten aan de Lacs de l’Eau d’Heure, lees dan dit artikel.

Flèche retour actualité

Natura's speciale paasactiviteiten

Tijdens het paasweekend zijn alle activiteiten in het bike park en natura open voor het publiek. U kunt genieten van de tokkelbaan, het boomklimparcours en vele andere activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken en zich uitleven in een natuurlijke en veilige omgeving.

Maar dat is niet alles, het avonturenpark organiseert ook twee grote eierzoektochten, een in Natura Parc en de andere in Natura Bike.

Zaterdag 08 april - Natura Bike

Bij Natura Bike zijn de afdalingen geprivatiseerd voor het evenement. Het trefpunt is vastgesteld op 9.45 uur op de grote parkeerplaats van Bike nabij de Refuge du Badon. Om 10 uur zal de paashaas de eierzoektocht openen. De kinderen zullen in een veilige omgeving eieren kunnen zoeken, terwijl ze zich vermaken in alle hoeken.

Zondag 09 april - Natura Parc

In Natura Parc worden de eieren verstopt aan de voet van de touwbanen, bij de tokkelbaan en op andere ongewone plaatsen. De kinderen zullen kunnen genieten van de activiteiten in het park terwijl ze paaseieren zoeken. Het verzamelpunt is eveneens om 9.45 uur en de jacht begint om 10.00 uur, met de opening van het jachtterrein door de paashaas.

Tijdens beide eierzoektochten zijn er versnaperingen voor de ouders. U kunt genieten van uw vrije tijd terwijl u de gelegenheid heeft om te eten.

De paashaas heeft wat verrassingen voor je!

Naast alle chocolade paaseieren die in het park en op het fietsterrein zijn verstopt, zijn er speciale eieren. 3 eieren, verstopt op zaterdag en zondag. Ze bevatten unieke cadeaus die te winnen zijn, zoals een gratis activiteit in Natura Parc.

Om deze speciale eieren te vinden zullen de kinderen goed moeten zoeken in alle hoeken en gaten van de klim- en fietsroutes. De eieren zullen op een slimme manier verstopt zijn, wat de zoektocht nog leuker maakt.

Als je geluk hebt en een speciaal ei vindt, kun je je prijs ophalen bij het parkpersoneel.

In het kort:

  • Verzamelpunt om 9.45 uur; op zaterdag bij Natura Bike en op zondag bij Natura Parc
  • 10 uur: opening van het jachtterrein
  • Aanwezigheid van de paashaas gedurende het hele weekend
  • 3 speciale eieren om elke dag te vinden
  • Animaties tijdens de middag
  • Toegankelijk voor alle kinderen vanaf 3 jaar

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`