Speciale Halloween Gourmet wandeling

Deze herfst organiseert het Natura Parc in de Lacs de l’Eau d’Heure een speciale Halloween-gourmetwandeling tijdens de Allerheiligenvakantie. Alle info in dit artikel.

Flèche retour actualité

Gourmetwandeling bij de Lacs de l'Eau d'Heure

Een HALLOWEEN versie aan het begin van het Bike Park

Deze zomer heeft Natura Parc, in samenwerking met het Golden Lakes Village, de bezoekers van de Lacs de l’Eau d’Heure een gastronomische wandeling rond de meren aangeboden.

Wegens het succes van dit evenement, met zo’n 1000 deelnemers in juli en augustus, besloot het Natura-team een Halloween-special te organiseren tijdens de Allerheiligenvakantie.

EEN GASTRONOMISCHE WANDELING, WAAR HEBBEN WE HET OVER?

Vanaf het Bike Park begint een 9 km lange lus om achtereenvolgens de Golden Lakes Beach Club, de Natura Snack en tenslotte de Refuge du Badon op de hoogten van de meren te bereiken.

Deze rit biedt u prachtige uitzichten op de landschappen rond het meer in deze tijd van het jaar, wanneer de herfstkleuren de natuur sublimeren.

VRIJ VERTREK VAN 11 TOT 12 UUR - 7/7 TIJDENS DE FEESTDAGEN

De activiteit wordt elke dag aangeboden tijdens de twee weken van de Allerheiligenvakantie, van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 6 november.

Net als in de zomer wordt er elke dag tussen 11.00 en 12.00 uur vertrokken vanaf het Bike Park (locatie Natura Bike). Bij aankomst ontvangt u een welkomstpakket met instructies, een kaart van de rit en informatie over de route naar de volgende ontmoetingspunten.

De gastronomische wandeling is een mooie gelegenheid om een ontdekkingswandeling te combineren met de geneugten van de smaak. Bovendien zijn de producten die tijdens deze activiteit worden aangeboden gemaakt van lokale producten uit onze regio.

EEN MENU AANGEPAST IN HALLOWEEN MODUS

Onze teams zijn creatief geweest in het samenstellen van een speciaal Halloween-thema menu voor u. Er zullen seizoensproducten worden gebruikt.

Op het menu: het welkomstdrankje en de hapjes voor het vertrek, gevolgd door de aperitiefplank met streekproducten en de meercocktail. Verderop langs de route wacht de Halloweenburger op u in de snackbar van Natura Parc, vergezeld van een speciaal biertje. Je eindigt je wandeling met de laatste beloning: de gekke chocolade met een uitstekende koffie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Verleid door het avontuur? Deze activiteit is beschikbaar voor 39 euro per volwassene en 25 euro per kind (onder 13 jaar). Voor minderjarigen en alcoholvrije drinkers staan een versie van de meren mocktail en een verfrissend drankje op het programma om u te belonen voor uw inspanningen.

Reserveren is verplicht en kan direct online vanaf onze website via onderstaande knop.

IK BOEK

Andere artikelen die u kunnen interesseren

28/04/2022

Nachtfeesten in Natura Parc!

Het Natura Parc-team organiseert twee avondevenementen in het avonturenpark. Ontdek...

Lees het artikel

28/04/2022

Mountainbiketocht naar de meren van...

Lees het artikel

28/04/2022

Wat te doen voor een...

U moet een EVG / EVJF organiseren en u vraagt...

Lees het artikel

28/04/2022

Activiteiten in de Lacs de...

Lees het artikel

`